На Вінниччині нелюд закатував 90-річну жінку (ВІДЕО)
10:00 27.01.2021
326

На Вінниччині, у селі села Маньківка, нелюд закатував 90-річну жінку. Приховати сліди злочину 27-річному вбивці допомогли батьки.

У пресслужбі поліції Вінницької області повідомили, що літня жінка померла від сполучної травми тіла, множинних переломів ніг та рук, черепно-мозкової травми. Мертвою за місцем проживання її виявила дочка та повідомила в поліцію.

Зібрана слідством інформація на місці вчинення вбивства та інші речові докази допомогли вийти на причетну до злочину особу.  Ним виявився 27-річний місцевий мешканець, раніше судимий за вимагання. Його батьки знали про те, що він вчинив вбивство, адже син повернувся додому в закривавленому одязі. Щоб допомогти йому уникнути відповідальності за вчинене, вони спалили частину одягу зі слідами крові, а частину викинули. Під час проведення слідчих дій поліцейські вилучили ці речові докази, - повідомили у відомстві.  

Підозрюваного затримали 24 січня. Чоловіку оголошено про підозру у вчиненні умисного вбивства та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. 

За вчинення умисного вбивства відповідно до ч.1 ст.115 КК України затриманому загрожує до 15 років ув’язнення. 

Читайте також