У штабі АТО уточнили втрати ЗСУ за сьогодні: 4 бійці загинуло, 7 було поранено і один потрапив до полону
19:14 20.07.2017
252

У прес-центрі штабу АТО уточнили втрати в лавах Збройних сил України за сьогодні і вчора. Згідно з повідомленням, опублікованим на сторінці підрозділу в Facebook, за минулу добу, 19 липня, загинуло четверо бійців: один від кулі снайпера, троє - в результаті підриву на міні. Ще трьох військовослужбовців було поранено, - пише 112.uа.

"За поточну добу, 20 липня 2017 року, в результаті активізації дій противника, в тому числі масованого обстрілу позицій ЗС України, загинуло четверо українських військовослужбовців, один потрапив до полону. Семеро наших захисників дістали поранення", - йдеться в повідомленні.

У штабі наголосили: ЗСУ дали гідну відсіч бойовикам, які зазнали значних втрат загиблими і пораненими.

Як повідомив в ефірі "112 Україна" представник волонтерської організації "Повернись живм" Андрій Римарук, кількість загиблих і поранених в лавах ЗСУ перевищує офіційні дані.

"Ми маємо 9 загиблих на даний момент, на жаль, поранених більше, майже 15 осіб. Я маю свою інформацію, джерела повідомити не можу. Стан поранених: кілька хлопців у критичному стані, їх доставили в шпиталь Дніпра та обласну лікарню ім. Мечникова, у решти – осколкові поранення, вони перебувають у військовому госпіталі у Покровську", - повідомив він.

За його словами, сьогодні очікується подальша активізація бойовиків на донецькому напрямку.

Сьогодні вранці в прес-центрі штабу АТО повідомляли про 22 ворожі обстріли за добу і загибель 4 українських бійців. Також уночі під ворожий обстріл потрапили житлові квартали Красногорівки і Мар'їнки. Там, на щастя, обійшлося без жертв серед мирного населення.

Читайте також