Україна призупинила видачу дозволів на вантажоперевезення з Туреччиною
12:32 05.09.2016

Згідно з повідомленням прес-служби міністерства, відповідне рішення було ухвалене 26 серпня Комісією з питань оформлення, видачі, обліку і аналізу ефективності використання дозволів на проїзд територіями іноземних держав і затверджене 31 серпня наказом міністра інфраструктури, пише УНІАН.

У міністерстві зазначили, що аналогічні обмеження будуть запроваджені з боку міністерства і до турецьких вантажоперевізників.

Причини ухвалення цього рішення у міністерстві не уточнили.

"Комісія ухвалила рішення про запровадження до 30 вересня 2016 додаткових обмежень тимчасового характеру на оформлення та видачу дозволів Турецької Республіки типу "двосторонні" українським перевізникам. Поряд з цим за рішенням комісії вжито відповідних заходів до турецьких перевізників", - йдеться в повідомленні.

При цьому у Мінінфраструктури додали, що на підставі рішення комісії видача дозволів Турецької Республіки типу "двосторонні" з номерами 548166 - 549815 здійснюватися "Укртрансбезпекою" після 30 вересня 2016 року.

"Мінінфраструктури звертається до автоперевізників з проханням взяти до відома зазначену інформацію і враховувати її при плануванні здійснення перевезень вантажів до Турецької Республіки", - зазначили в міністерстві.

Читайте також