В Харківській області чоловік загинув від вибуху снаряду
11:37 30.10.2017
254
В Харківській області загинув 45-річний чоловік після того, як знайшов та розібрав вдома артилерійський бронебійний снаряд часів Другої світової війни. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Харківської області.
В повідомленні зазначається, що 29 жовтня о 15.20 у місті Куп'янське по одній із вулиць пролунав вибух. На місце одразу виїхала слідчо-оперативна група відділу поліції та працівники вибухо-технічного управління харківської поліції.
 
"З’ясовано, що 45-річний чоловік займався пошуками металобрухту. Після чергової знахідки він вирішив розібрати один з таких предметів. В результаті чого на подвір’ї чоловіка стався вибух", - коментують у прес-службі.
 
У поліції додають, що правоохоронці вилучили артилерійський бронебійний снаряд із зарядом вибухової речовини всередині калібром 76 мм зі слідами корозії часів Другої Світової війни.
 
За даними прес-служби, під час вибуху чоловік отримав численні тілесні ушкодження та був госпіталізований до хірургічного відділення місцевої лікарні, де помер.  
Читайте також