В Україну почали прибувати паломники-хасиди
14:05 18.09.2017
252

Прикордонники розпочали оформлення організованих груп паломників-хасидів, які прибувають в Україну на святкування іудейського Нового року – Рош Гашана.

Зокрема за добу до столичних летовищ прибули 9 чартерних рейсів з хасидами-паломниками. Прикордонники вживають усіх заходів, щоб оформлення цієї категорії подорожуючих проходило на належному рівні і водночас не створювало жодних незручностей іншим пасажирам авіаліній.

З цією метою керівництво Окремого контрольно-пропускного пункту "Київ" збільшило кількість робочих місць та прикордонних нарядів. На посилення та забезпечення режимних заходів у пунктах пропуску "Бориспіль" та "Жуляни" додано групу військовослужбовців мобільного прикордонного підрозділу.

Зазначається, що наразі жодних проблем з оформленням чи порушенням режимних правил прочанами у столичних аеропортах не виникало.

У відомстві також зазначили, що загалом в Україну вже в’їхало майже 2200 паломників-хасидів. Більшість з них прибувало в нашу державу через аеропорт "Бориспіль", а також аеропорти "Львів", "Одеса", "Херсон" та пункти пропуску "Краківець" і "Могилів-Подільський".

Нагадаємо, що близько 40 тисяч хасидів прибудуть в Україну на святкування іудейського Нового року.

Джерело: УНН
Читайте також