Андрій Єрмак увійшов до списку "100 найвпливовіших людей світу" за версією Time, висловивши підтримку українським героям
10:31 18.04.2024
257

За інформацією журналу Time, Андрій Єрмак, керівник Офісу Президента України, увійшов до престижного списку "100 найвпливовіших людей світу". Його ім'я з'явилося в категорії "Лідери" поряд із такими особистостями, як прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск.

В своїй заяві Єрмак висловив подяку журналу Time та вказав, що на його думку, до списку також мали б ввійти українські герої, такі як Дмитро Коцюбайло, Павло Петриченко, Олексій Чубашев, Андрій Пільщиков "Джус", Владислава Черних "Аїда" та інші, хто віддав свої життя за Україну і свободу.

Єрмак зазначив, що боротьба цих героїв за незалежність і демократію мала великий вплив на світову спільноту і змінила світ більше, ніж ми можемо усвідомлювати. Він вважає, що сили оборони і народ України заслуговують визнання на міжнародній арені.

Також слід зазначити, що категорію "Лідери" у цьому журналі очолила Юлія Навальна, дружина відомого російського опозиціонера.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також