Андрій Єрмак виступив на конференції американських єврейських організацій, підкресливши важливість підтримки України
14:07 19.04.2024
258

Андрій Єрмак, керівник Офісу Президента України, взяв участь у Конференції президентів провідних американських єврейських організацій, як повідомила пресслужба Офісу Президента.

На заході Єрмак висловив подяку за підтримку України, привітав учасників з наближенням свята Песах і висловив солідарність з народом Ізраїлю. Він також зазначив, що Україна, подібно до Ізраїлю, не може здатися через загрозу своєму існуванню і обоє країни стикаються з подібними викликами.

Єрмак підкреслив зростаючу військову співпрацю між Росією та Іраном, зокрема обмін технологіями, дронами та воєнними знаннями, що становить загрозу для Близького Сходу, Європи та всього світу.

Він наголосив на важливості розблокування допомоги від Конгресу США та необхідності світової розробки плану дій згідно з Українською формулою миру, вказуючи на критичність моменту, коли треба визначити, чи переможе добро чи зло. Єрмак стверджує, що зараз не час для сумнівів чи перевірок, оскільки все є очевидним, а Україна знає шляхи вирішення ситуації.

Автор: Павле Петрушко
Читайте також