Енергетик з Ладижина удостоєний почесної грамоти кабміну за видатну роботу
16:08 21.01.2024
339

Український Кабінет Міністрів вшанував зусилля працівника з Ладижинської ТЕС, що належить компанії ДТЕК. Віктор, який обіймає посаду провідного спеціаліста відділу електротехнічного обладнання та вимірювальних приладів у виробничому управлінні, отримав Почесну грамоту Кабінету Міністрів України з нагоди Дня енергетика.

Завдяки його глибоким знанням електричних та оперативних схем, Віктор відіграв ключову роль у відновленні роботи енергоблоків після численних пошкоджень, викликаних обстрілами. Він не лише керував, але й особисто брав участь у цих відновлювальних роботах, що дозволило виконати їх в максимально короткі терміни.

Віктор працює на станції з 1994 року і вважається висококваліфікованим фахівцем, який забезпечує безперебійну роботу призначеного електрообладнання. Він також вносить пропозиції для покращення ефективності обладнання та зниження ймовірності аварій. Віктор зазначив, що найскладніше спостерігати за руйнуванням обладнання, в яке вкладено стільки труда, але він переконаний у необхідності його відновлення для повної роботи станції та розвитку міста Ладижин.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також