Голова розвідки України обіцяє «справжнє пекло» для росіян
18:32 25.03.2022
253

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов попереджає, що невдовзі для російського агресора настане «справжнє пекло».

Про це йдеться в його інтерв'ю виданню The Nation.

"Скажу, що скоро настане весна, наші ліси зазеленіють, а для агресора відкриється справжнє пекло", — сказав голова ГУР МО.

Водночас, за словами Буданова, попри відносний успіх українських військових у стримуванні росіян, "ситуація дуже складна".

"У нас на території є великі російські війська, які оточили міста України. Щодо перспектив миру, то, всупереч переговорам, вони все ще залишаються туманними і непередбачуваними", — пояснив керівник військової розвідки.

Буданов не схильний довіряти росіянам.

"Російська сторона ніколи не була передбачуваною в разі переговорів. Наша країна розуміє, з ким маємо справу, і ми не очікуємо тут жодного дива. Ми маємо справу з армією злочинців, грабіжників, найманців, і ми готові боротися і перемагати", — підкреслив він.

На думку Буданова, російське командування зробило чимало прорахунків, чим скористалися ЗСУ.

"Українська армія показала, що російська армія як друга армія у світі – це великий міф, просто середньовічна концентрація живої сили, старі методи ведення війни", — вважає керівник розвідки нашої країни.

Він сподівається, що наприкінці війни Україна нарешті зможе розгорнути повністю функціональну систему протиповітряної оборони та шукати міжнародних гарантій, які забезпечать їй мир.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також