Маршрути Київ – Відень та Відень – Чоп тимчасово змінять через колійні роботи в Угорщині
20:42 19.10.2023
254

У зв'язку з несподіваними колійними роботами на залізниці між Будапештом і Віднем, маршрути потягів Київ – Відень – Київ та Відень – Чоп – Відень зазнають змін. Про це інформує пресслужба "Укрзалізниці". Протягом періоду з 27 жовтня до 18 листопада, маршрут безпересадкових вагонів №431, 432 Київ – Відень – Київ буде обмежено до станції Будапешт-Келеті, і відсутній буде перевізник між Будапештом і Віднем.

Пасажири, які вже придбали квитки на цей період, можуть скористатися наступними способами для доїзду до Відня:

  1. Прибувши на станцію Будапешт-Келеті о 08:20 ранку, вони повинні взяти метро (лінія М4) до станції Будапешт-Келенфельд.
  2. З Будапешт-Келенфельд пасажирам будуть доступні автобуси до станції Татабанья, які підв'язані до поїздів, які їдуть до Відня.

Наприклад, автобус, що відправляється зі станції Будапешт-Келенфельд о 09:10, прибуває на станцію Татабанія о 10:10, де пасажири зможуть пересісти на поїзд RJX 62 о 10:26 та дістатися Відня о 12:21. Подорож у цих автобусах і поїздах є безкоштовною для пасажирів з квитками до Відня.

Якщо у пасажирів є квиток для вагона №430 Чоп – Відень, вони можуть безкоштовно користуватися іншими сидячими вагонами в поїздах Чоп – Захонь та Захонь – Будапешт, з якими був спрямований вагон №430.

Для пасажирів, які подорожують з Відня, варто враховувати, що час подорожі до Будапешта (поїзд + автобус + метро) може збільшитися. Таким чином, їм рекомендується обирати один із наступних поїздів: RJX 61 (відправлення 11:40), EC 145 (відправлення 12:42), RJX 63 (відправлення 13:40), EC 147 (відправлення 14:37), RJX 65 (відправлення 15:42). На цих поїздах вони можуть дістатися станції Татабанья в Угорщині, звідки доступні автобуси для подорожі до станції Будапешт-Келенфельд. Після прибуття на станцію Будапешт-Келенфельд, пасажири можуть скористатися метро для подорожі на станцію Будапешт-Келеті. О 19:40 відправляться безпересадкові вагони до Києва. Водії автобусів та поїздів надають безкоштовну подорож пасажирам з квитками від Відня. Тривалість поїздки автобусом (від станції Татабанья до станції Будапешт-Келенфельд) складає 1 годину, а метрополітеном (від станції Будапешт-Келенфельд до станції Будапешт-Келеті) - 20 хвилин. Автобуси стоять на площах перед вокзалами.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також