На Вінниччині сталися дві ДТП: постраждали пасажир та пішохід
15:26 12.06.2024
279

Як повідомили у відділі комунікації поліції Вінниччини, 11 червня близько 06:50 неподалік села Летківка Гайсинського району сталася автопригода. За попередньою інформацією, 48-річний водій автомобіля Mazda не впорався з керуванням та зіткнувся з опорою мережі інтернет. У результаті аварії 32-річного пасажира з тілесними ушкодженнями було госпіталізовано.

Того ж дня о 18:25 у місті Вінниця трапилась ще одна дорожньо-транспортна пригода. Попередньо встановлено, що 25-річний водій автомобіля BMW, рухаючись по вулиці Хмельницьке шосе, наїхав на пішохода, який перетинав проїжджу частину на червоне світло. Внаслідок аварії 40-річний пішохід, житель Могилів-Подільського району, отримав травми і був доставлений до лікарні.

Обидва транспортні засоби були поміщені на арештмайданчики. Водії пройшли тестування на вміст алкоголю і виявилися тверезими.

За цими фактами проводяться досудові розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Автор: Павло Перушко
Читайте також