«Нова пошта» та «Укрпошта» відновлюють доставку посилок з AliExpress
14:17 14.06.2022
258

«Нова пошта Глобал», що входить до групи компаній «Нова пошта», повідомила про відновлення доставлення з онлайн-магазину AliЕxpress. Починаючи з 15 червня, українці знову можуть замовляти товари на цьому майданчику із доставленням в Україну «Новою поштою».

Про це йдеться у пресрелізі Нової пошти.

До початку війни AliExpress очолював перелік найулюбленіших закордонних інтернет-магазинів українців. У середньому за день клієнти "Нової пошти" замовляли близько 2,6 тонн товарів із AliExpress.  

"Користувачі знову можуть замовляти доставку товарів з AliExpress одразу із сайту у відділення або поштомат Нової пошти. Для цього потрібно лише вказати опцію AliExpress Standard Shipping та на карті обрати найближче працююче відділення/поштомат", – заявив СЕО Нової пошти Глобал Юрій Беневитський.

Нагадуємо, що з 12 травня «Нова пошта Глобал» поновила доставлення замовлень з iHerb.

Аналогічне повідомлення зробила й «Укрпошта». Доставлення посилок з маркетплейса AliExpress в Україну «Укрпоштою» стане доступною з 15 червня. Наразі доставлення замовлень можливе в 14 областей: Вінницьку, Житомирську, Івано-Франківську, Київську, Кіровоградську, Львівську, Полтавську, Рівненську, Сумську, Тернопільську, Хмельницьку, Черкаську, Чернігівську, Чернівецьку. Доставлення в інші області буде поступово додаватись.

Всі замовлення, які доставляються «Укрпоштою», можна відстежити. Це означає, що навіть відправлення з типом доставлення Cainiao Super Economy з безоплатним доставленням будуть відстежуватися в особистому кабінеті й додатку AliExpress та на сайті «Укрпошти». «Укрпошта» обслуговує такі канали доставлення з AliExpress, як Cainiao Super Economy, AliExpress Saver Shipping, AliExpress Standard та інші. Доставлення замовлень з AliExpress буде здійснюватися з Китаю чартерними рейсами транзитом через Пошту Латвії, а звідти в Україну.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також