Львів’янку, яка пустила до школи педофіла покарали, проте з роботи не звільнили
21:01 28.12.2021
922

Співробітниця школили на Львівщині, яка пустила до навчального закладу педофіла, повинна буде сплатити штраф. Водночас ЗМІ стало відомо, що жінка продовжує працювати у місцевій школі під номером №43.

За словами виконувачки обов'язків керівника управління освіти Львова Лесі Васюти, після історії зі збоченцем у всіх навчальних закладах міста перевірили роботу охоронців. У тих школах, де немає камер та сигналізації, їх встановлять.

Водночас, посадовиця наголосила, що у 107 школах зі 127 є камери, сигналізацію у нічний час, а також охорону вдень. У 3 школах є камери відеоспостереження та нічні сторожі. Ще 3 заклади освіти обладнані камерами та тривожною кнопкою. Крім того, сторожі тут працюють по 24 години на добу.

Нагадаємо, днями у львівській школі, за розбещення 8-річної дівчинки, затримали чоловіка, який мав сидіти у Лук'янівському СІЗО. В жовтні 2021 цього зловмисника, який раніше сидів за сексуальні злочини проти дітей, затримали за напад на школярку у Києві. Втім, судді педофіла фактично відпустили, призначивши за його свободу 181 тисячу гривень застави. Так чоловік опинився на волі, а згодом – поїхав у Львів для скоєння аналогічного злочину.

Автор: Даша Драгоманова
Читайте також