На Донеччині виявили мертвим військового-контрактника: підозрюють самогубство
20:05 03.01.2022
264

У Донецькій області виявили тіло військовослужбовця-конрактника з Запорізької області, який, за попередніми даними, покінчив життя самогубством, вистріливши в голову з табельної зброї, але у межах розпочатого розслідування розглядаються й інші версії, повідомляє Спеціалізована прокуратура Об'єднаних сил.

Сьогодні, 3 січня, знайшли мертвим військового за контрактом уродженця смт Нововасилівка Запорізької області 2001 року народження. Підозрюють, що він скоїв самогубство, але розглядають і інші версії.

«Попередньо встановлено, що солдат покінчив життя самогубством шляхом пострілу в голову з ввіреної йому штатної зброї за місцем несення військової служби. Крім цього, розглядаються версії про умисне вбивство, доведення до самогубства та порушення правил поводження зі зброєю», – розповіли в прокуратурі

Наразі проводяться першочергові слідчі дії.

Нагадаємо, у навчальному центрі «Десна» Збройних сил України застрелився військовослужбовець строкової служби. Йому залишався один місяць до демобілізації.

Це далеко не перший випадок самогубства військовослужбовця в «Десні». 2 квітня 2021 року один з військовослужбовців контрактної служби застрелився в навчальному центрі. Він прибув на навчання за місяць до загибелі.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також