Ще одну акцію Нацкорпусу анонсували на наступну неділю
09:32 02.12.2021
1052

У Києві закінчилася масова акція протесту "Нацкорпусу". Вона відбулася без порушення правопорядку, повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Як заявили організатори акції, запустився процес формування об'єднаної опозиції. Наступна акція анонсована на наступну неділю.

"Вона, можливо, не буде великою. Але ми маємо показати, що вся Україна проти цієї влади. Буде простий формат. Треба діяти", - зазначили організатори.


Повідомляється, що безпеку громадян забезпечували працівники всіх структурних підрозділів, зокрема поліція діалогу, кінологи та вибухотехніки, працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій, військовослужбовці Національної гвардії.

"Заходи пройшли без порушень. Поліцейські продовжують забезпечувати публічну безпеку та порядок на вулицях Києва", – розповіли у поліції.

1 грудня о 19:00 на Майдані Незалежності у Києві розпочалася анонсована масова акція протесту "Нацкорпусу". Рух автомобільного транспорту у центральних кварталах було перекрито. Наголошувалося, що чергувало дуже багато правоохоронців.

Автор: Анна Макарчук
Читайте також