У центрі Чикаго відбулась акція на підтримку України
13:00 10.01.2022
259

У центрі міста Чикаго (США) відбулась акція на підтримку України, організована Українським конґресовим комітетом Америки, відділення в Іллінойсі (Ukrainian Congress Committee of America, Illinois Division), - про це йдеться на фейсбук-сторінці Генерального консульства України в Чикаго.

За повідомленням, участь в акції взяли конгресмени зі штату Іллінойс і представники української, білоруської, естонської, казахстанської, литовської, латвійської та польської громад штату.

За підтримку України та із закликом зупинити російську агресію виступили конгресмени від демократичної партії Денні Девіс та Майк Квіглі, які особисто долучилися до акції, а також Раджа Крішнамурті, який надіслав лист підтримки.

У Генконсульстві додали, що під час свого виступу генеральний консул України в Чикаго Сергій Коледов подякував українській громаді та друзям України за підтримку, а також закликав організації діаспори до активної роботи з представниками місцевої влади для просування і захисту інтересів України.

«Ми всі маємо бути єдиними як «Східний блок». І ми – Польско-Американський Конгрес та наша громада є разом з вами (українцями)», – зазначив Президент Polish American Congress Френк Спула.

Автор: Даша Драгоманова
Читайте також