Ситуація в енергосистемі внаслідок атаки ракет та дронів складна, але контрольована - Укренерго
12:13 11.02.2023
255

Під час останній ракетних та дронових атак ворог в черговий раз пошкодив енергооб’єкти. Найгірша ситуація зі світлом у Харкові, Одеській, Київській та Хмельницькій областях.

Про це повідомляє “Укренерго”.

"Більше ніж добу ворог безперервно атакує енергетичні об’єкти нашої країни. Сьогодні вночі відбулась 17 атака ворожих дронів в південному та південно-східному регіонах. На жаль, знову є влучання по теплоелектростанціях та об’єктам магістральних мереж. Завдяки професійній роботі аварійних бригад, вдалося оперативно заживити споживачів за резервними схемами та уникнути аварійних знеструмлень",- йдеться у повідомлені.

Як повідомляють в “Укренерго” ситуація в енергосистемі внаслідок атаки ракет та дронів складна, але контрольована. В Харкові у зв’язку з пошкодженням енергетичних об’єктів застосовані аварійні відключення.

"Також через мережеві обмеження, які введені після пошкодження ворогом об’єктів магістральних мереж, при зростанні споживання можливі аварійні відключення в Хмельницькій, Житомирській, Київській областях та м.Київ. На Одещині фахівцям “Укренерго” разом з обленерго вдалося ввести в роботу частину обладнання, продовжуються роботи над поверненням регіону енергоживлення",- наголошують в “Укренерго”

Автор: Павло Петрушко
Читайте також