У Сєвєродонецьку кадировці несуть втрати, українські військові посувають окупантів — Гайдай
16:00 04.06.2022
257

Ворог підтягує резерви для захоплення Сєвєродонецька, але зазнає величезних втрат.  Українські захисники поступово посувають загарбників.

Про це в ефірі телемарафону UAразом сказав керівник Луганської ОВА Сергій Гайдай.

«Важка ситуація залишається в області в цілому, а Сєвєродонецьк – це зараз концентрація бойових дій, тому що російська армія кидає всі сили, всі резерви свої саме на цей напрямок. Їм попередньо вдалося все ж таки захопити більшу частину міста, але зараз наші військові їх посунули, і вони, дійсно, отримують величезні втрати», - сказав очільник області.

Він зазначив, що зазвичай кадирівці не воюють на передньому плані, а тут вони, можливо, повірили у свою брехню, що місто вже їхнє, тому зайшли в місто, і там вже навіть кадирівці мають певні втрати.

За словами Гайдая, росіяни підривають мости, «щоб ми не могли надавати підкріплення нашим хлопцям, які боронять Луганську область».

«Дійсно, вони побоюються, що успіх наших захисників буде розвиватися. А це можна зробити якраз, коли своєчасно давати БК (боєкомплект), зброю, підкріплення, резерви в плані людей. Це перше, чого вони бояться», - підкреслив керівник ОВА.

Він знову нагадав, що Луганщина зараз – це форпост, який стримує натиск ворога

Автор: Павло Петрушко
Читайте також