«Українська команда» передала захисникам Вовчанська термінову допомогу – партію FPV-дронів та Старлінки
17:09 15.05.2024
255

Волонтерський штаб «Українська команда» передав захисникам Вовчанська термінову допомогу - велику партію дронів. Волонтери також звернулися до інших організацій допомогти захисникам на Харківському напрямку. Про це йдеться на Facebook-сторінці «Української команди».

«Сьогодні вся увага прикута до Вовчанська. Там пекло, і нашим хлопцям терміново потрібна підтримка. «Українська команда» терміново передала партію дронів та системи Starlink 57 бригаді. Її бійці воювали в Бахмуті, тримали Куп’янський напрямок, а зараз захищають Вовчанськ», - заявив керівник «Української команди» Артур Палатний.

Волонтери закликали інші організації також допомогти захисникам Харківщини.

«Закликаємо інші волонтерські організації і бізнес терміново мобілізувати свої можливості і ресурси для допомоги захисникам на Харківському напрямку», - заявили в «Українській команді».

Раніше «Українська команда» передала велику партію дронів-літаків 72 окремій механізованій бригаді ім. Чорних Запорожців, які воюють на Сході України. Також волонтери привезли великі дрони, на які донатили українці, на передову батальйону «Свобода» 4 бригади оперативного призначення «Рубіж» НГУ.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також