"Укрзалізниця" запустила сайт для підтримки ветеранів-залізничників: допомога у реабілітації та працевлаштуванні після служби
Сьогодні, 20:04
254

"Укрзалізниця" запустила спеціальний сайт, спрямований на підтримку ветеранів-залізничників. Цей портал створений для того, щоб допомогти працівникам компанії, які після служби в Збройних Силах України повертаються до цивільного життя. Сайт містить усю необхідну інформацію для реабілітації, адаптації та успішного працевлаштування.

Сьогодні 10 579 працівників "Укрзалізниці" захищають Україну на фронті, а 1 441 вже повернулися на роботу. На жаль, 570 залізничників загинули під час виконання свого військового обов'язку.

Голова правління АТ "Укрзалізниця" Євген Лященко підкреслив, що компанія пишається своїми працівниками, які стали на захист держави. Він зазначив, що ветерани заслуговують на повагу та підтримку, і для цього "Укрзалізниця" робить усе можливе: створює безбар'єрне середовище, пропонує нові можливості для професійного зростання, а також відкриває двері для всіх захисників і захисниць, які бажають стати частиною залізничної родини.

На новому інформаційному порталі зібрані такі розділи:

  • ветеранська політика компанії;
  • покроковий процес повернення ветеранів на роботу;
  • програми підтримки;
  • корисні ресурси для лікування та реабілітації.

Особливу увагу приділено карті "Шлях ветерана", яка містить чіткі інструкції для залізничників, починаючи з моменту їх служби й до повернення до цивільного життя.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також