В Україні знову запрацювала електронна черга у сервісних центрах МВС
16:01 10.06.2022
261

Сервісні центри Міністерства внутрішніх справ відновили роботу попереднього запису в електронну чергу. Тепер можна легше спланувати візит.

Тож записатися до сервісних центрів МВС нового зразка можна онлайн на офіційному вебсайті Головного сервісного центру МВС. Тут же — обрати розділ «Запис в е-чергу», пройти ідентифікацію через сервіс ID.GOV.UA (це загальнодержавна електронна система ідентифікації особи, яка дає змогу використовувати всі можливі в Україні способи електронної ідентифікації), зазначити місце отримання послуги, саму послугу та дату і час відвідування сервісного центру МВС.

Через електронну чергу можна записатися практично на всі послуги. Виняток тільки для складання практичних іспитів на право керування транспортним засобом. Тут діє інший алгоритм. Талон варто брати у терміналі, що встановлений у приміщенні сервісного центру МВС або за його відсутності — в порядку живої черги.

"Зауважимо, що в  разі оголошення повітряної тривоги до початку роботи сервісного центру МВС надання послуг розпочинається лише після її відміни. Якщо повітряна тривога оголошена під час робочого дня, обслуговування негайно призупиняється, а відвідувачам пропонується прослідувати в укриття. При цьому очікування в черзі подовжується на час тривалості повітряної тривоги",-ідеться в повідомленні.

Отримати додаткову інформацію та консультацію можна за номером: (044)290 19 88 або в повідомленнях на офіційній Фейсбук-сторінці Головного сервісного центру МВС, дізнатися новини сервісних центрів MBC — на сайті Головного сервісного центру МВС.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також