Волонтерський штаб «Українська команда» Вінниччини та громадська організація Асоціації жінок України «Дія» передали хотпаки на передову
20:26 19.12.2023
262

Щодня, щосекунди триває запекла боротьба за незалежність та свободу рідної держави. Не зважаючи на сніг та лютий холод наші захисники мужньо протистоять російській навалі. Тому кожен із нас має докладати максимальних зусиль задля того, щоб допомогти хлопцям на передовій стримати ворога та дати опору.

Волонтери «Українська команда» Вінниччини, об’єднавшись з ГО «Дія», передали понад 500 закуплених хотпаків захисникам на передову.

«Висловлюю щиру подяку волонтерам штабу за надання такої необхідної допомоги нашим військовим. Завдяки вашій плідній праці ми можемо подарувати тепло кожному захиснику», - зазначає Надія Делієва.

Дані набори компактні та зручні у використанні, їх можна легко переносити з собою і вони зігріють захисника у будь-яку хвилину. Кожен індивідуальний набір вміщує три речі: хімічна грілка, антибактеріальна присипка, та сухий душ. Грiлку варто лише дiстати з упакування i вона сама за кілька хвилин розiгрiється до 50 градусiв, а віддача тепла буде тривати впродовж 8-12 годин.

Голова Волонтерського штабу «Українська команда» Геннадій Ткачук Вінниччини наголосив, що волонтери надають допомогу в різних напрямках і далі наполегливо працюють задля наближення бажаної перемоги.

Video file
Автор: Павло Петрушко
Читайте також