"Українська команда" підтримала турнір "Футбол проти наркотиків" у Вінниці
10:36 29.06.2024
304

Вчора активісти "Українська команда" мали чудову можливість бути частиною спортивної події, адже їх друзі з Міжнародної антинаркотичної асоціації Вінниці брали участь у змаганнях, присвячених боротьбі з наркозалежністю.

"Щороку до Міжнародного дня боротьби із зловживанням наркотиками ми проводимо турнір 'Футбол проти наркотиків'. Учасниками заходу є люди з різних міст України, які перебувають на реабілітації від залежностей у місцевих центрах антинаркотичної асоціації," – розповідає Олександр Волошин, директор Міжнародної антинаркотичної асоціації Вінниці.

Підтримати бойовий дух гравців прийшли молоде покоління вінничан, волонтери та працівники соціальної служби міста. Гра між командами була надзвичайно емоційною та напруженою, адже організатори підготували гідні винагороди переможцям.

"Наша команда на постійній основі співпрацює з цією асоціацією, цього разу ми також допомогли в організації турніру і прийшли підтримати наших друзів! А щоб процес змагань був ще більш активним, ми підготували смаколики та нагороди для команд," – зазначає Юлія Дьомкіна, координаторка волонтерського штабу "Українська команда" Вінниччини.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також