Українські військові забезпечили контроль у чотирьох населених пунктах біля Миколаївщини та Херсонщини
10:00 04.05.2022
563

Українські захисники забезпечили контроль у 4 населених пунктах біля адміністративного кордону Миколаївської та Херсонської області, повідомляє Оперативне Командування "Південь".

"Тим часом діями наших мобільних протитанкових груп забезпечено контроль території 4 населених пунктів поблизу адмінкордону Миколаївщини та Херсонщини", - йдеться у повідомленні, опублікованому на фейсбуці.

Протягом доби на Херсонському та Миколаївському напрямках агресор продовжував інженерне удосконалення своїх позицій, активних наступальних дій не вів, але обстрілював артилерію та броньовану техніку українських підрозділів.

"Від учорашнього дня у місті Токмак, у Запоріжжі окупанти розпочали масове пошиття та перевдягання своїх військовослужбовців у форму Збройних Сил України. Не виключено здійснення провокативних дій такими "розрядними" підрозділами з метою компрометування українських військових на окупованих територіях та нападами ДРГ на лінії зіткнення" - повідомляють у Командуванні.

Втрати ворога за добу склали 4️7 окупантів і 15 одиниць техніки, "серед яких 2 безпілотники-розвідники, радіолокаційна станція та дизель-генератор, 2 зенітно-ракетних комплекси і 8 одиниць автомобільної техніки. Також знищені 7 складів, колона супротивника з боєприпасами. мастильними матеріалами".

Автор: Даша Драгоманова
Читайте також