"Укрзалізниця" змінила час відкриття онлайн-продажу квитків на міжнародні поїзди
13:39 04.07.2024
253

"Укрзалізниця" змінила час відкриття онлайн-продажу квитків на міжнародні поїзди, щоб знизити навантаження на застосунок. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу компанії.

Відтепер продаж квитків у польському напрямку (Перемишль, Дорохуськ, Хелм, Варшава) починатиметься о 09:00, з глибиною продажу до 20 діб перед датою відправлення.

Квитки на словацький та австрійський напрямки будуть доступні з 08:00, з глибиною продажу до 20 діб. Для напрямку Молдови продаж квитків стартуватиме о 08:00, з глибиною продажу до 30 діб.

"Ми змінюємо час відкриття онлайн-продажів на міжнародні поїзди, щоб стабілізувати трохи перевантажений застосунок. Усі продажі стартують одночасно на сайті Укрзалізниці та в застосунку. Відкриття продажів на всі внутрішні рейси залишиться о 08:00", – зазначили в "УЗ".

Раніше продаж квитків на всі міжнародні напрямки відкривався о 8 ранку, за винятком поїзда Київ-Варшава, квитки на який починали продаватися з 9:00.

Зміни допоможуть знизити пікові навантаження на системи та зробити користування застосунком зручнішим і швидшим, впевнені в "Укрзалізниці".

Автор: Павло Перушко
Читайте також