В Одесі п'яний водій в’їхав у маршрутку
16:32 10.02.2022
340

Вчора, 9 лютого, ввечері на вулиці Академіка Заболотного водій Toyota Carina допустив зіткнення з автобусом, що прямував попереду нього. Чоловіка, 1988 року народження, правоохоронці освідували – він був нетверезий.

В результаті аварії постраждали двоє пасажирів легковика, одного з переломами ребер лікарі госпіталізували, другого з переломом руки відпустили на амбулаторне лікування. Кермувальник же відбувся незначними травмами і від допомоги медиків відмовився. В маршрутці ніхто не постраждав.

За фактом скоєної дорожньо-транспортної пригоди поліцейські внесли відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років. В рамках досудового розслідування призначено ряд експертиз. Триває слідство.

Поліцейські вкотре закликають водіїв сумлінно дотримуватися правил дорожнього руху і не сідати за кермо напідпитку. Пам’ятайте: немає безпечної концентрації алкоголю в крові, за будь-якої дози випитого завжди є небезпека не впоратися з керуванням.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також