В Одесі загинула 13-річна дівчинка, малюючи на стінах закинутого санаторію
18:58 20.07.2024
261

В Одесі 13-річна дівчинка трагічно загинула, коли разом з подругою малювала фарбами на стінах закинутого санаторію між чотирнадцятим та п’ятнадцятим поверхами. За інформацією поліції Одеської області, дівчинка впала у проміжок між сходами.

Інцидент стався 19 липня на території Пересипського району Одеси. За попередніми даними, дві 13-річні мешканки міста вирушили до закинутого санаторію для прогулянки. Вони піднялися на верхні поверхи комплексу і почали малювати на стінах. Одна з дівчат, відійшовши, щоб подивитися на свій малюнок, втратила рівновагу і впала в проміжок між сходами.

Про трагедію повідомили батьки подруги загиблої. На місце події негайно прибули поліцейські, рятувальники та медики, але врятувати дівчинку не вдалося — вона загинула на місці.

Родина загиблої не була під наглядом правоохоронців, а сама дівчинка завжди була на зв'язку з батьками. Останній раз вона повідомила матері близько 18-ї години, що збирається додому, але через годину перестала відповідати на дзвінки.

Тіло дівчинки направлено на експертизу. Попередньо, причиною смерті стали травми, отримані внаслідок падіння з висоти. За фактом загибелі розпочато провадження за ч. 2 п. 2 статті 115 Кримінального кодексу України з приміткою "нещасний випадок". Поліція продовжує встановлювати обставини трагічної події.

Автор: Павле Петрушко
Читайте також