В Росії розбився літак. Є загиблі
13:28 13.09.2021
255

Пасажирський літак L-410, що здійснював рейс Іркутськ-Казачинське, зазнав аварії в Іркутській області. На борту перебували 14 пасажирів і два члени екіпажу, чотири людини загинули. Про це повідомляє ТАСС.

Літак впав за чотири кілометри від села Казачинське і зруйнувався при падінні. L-410 впав з низької висоти, відзначає «Інтерфакс» з посиланням на джерела в районній адміністрації.

В результаті авіакатастрофи постраждали 12 осіб, вони доставлені в лікарню. Серед них одна людина отримала травми важкого ступеня, а інші - середньої. Перед госпіталізацією рятувальникам довелося вивільняти затиснутих в літаку людей. При цьому кілька людей зуміли самостійно вибратися з салону.

Причиною жорсткої посадки могли бути відмова двигуна або помилка екіпажу в умовах туману. «Розглядаються й інші версії», - повідомив ТАСС з посиланням на авіаслужбами.

У прокуратурі розповіли агентству, що зараз знайдений один з чорних ящиків літака. Відзначається, що літак повністю зруйнований, слідів пожежі немає. Слідчий комітет порушив кримінальну справу за статтею про порушення правил безпеки руху та експлуатації транспорту.

15 вересня в Іркутській області оголосили днем ​​жалоби за загиблими в авіакатастрофі.

Автор: Єва Козаченко
Читайте також