В Україні оголосили І рівень небезпеки: негода очікується сьогодні
16:05 02.11.2021
300

На середу, 3 листопада, в Україні оголосили попередження через туман. Про це повідомляє пресслужба ДСНС України.

 

"3 листопада у південних областях вночі та вранці туман, видимість 200-500 метрів", - йдеться у попередженні.


Як зазначається, через негоду оголошено 1 рівень небезпеки, жовтий.

Як заздалегідь повідомляли метеорологи, осінь 2021-го року в Україні буде порівняно теплою.Погода на місяць листопад буде різною: світитиме сонечко, падатимуть дощі, в повітрі появляться перші сніжинки.

  • Розпочнеться місяць з напрочуд гарної погоди. Перший тиждень місяця буде сонячним, а температура на заході та в центрі країни сягатиме +10-11℃. На сході та півдні країни, в день повітря прогріватиметься і до більших показників – +14-15℃. В ночі буде трохи прохолодніше – до +2-4℃ по всіх регіонах країни.
  • З 8-го по 12-те число стане трохи холодніше. По усій країні температура понизиться на кілька градусів. Дощовий циклон пронесеться вздовж усієї країни. Між тим, захмареним небо не буде більше, аніж 5-7 днів.
  • Кілька днів українці ще зможуть насолодитись теплою осінню.
  • До «нуля», як дає зрозуміти  листопадевий прогноз погоди 2021, опуститься температура повітря вже ближче до 18-го числа. Перших нічних заморозків варто очікувати з 20-го листопада, а денних заморозків – з 23-24-х чисел. Перш сезонні сніжинки літатимуть в повітрі 25-го числа. Проте не варто очікувати, що вони щільно вкриють землю. Ймовірніше за все, вказують метеорологи, «білі мухи» розтануть ще до того, як вони впадуть на землю.
  • Як обіцяють попередньо синоптики, останній осінні дні також будуть теплими. По усій країні температура підніметься приблизно до 5-7 градусів із позначкою плюс. Проте сонечка, попереджують спеціалісти, видно не буде. Усе небо затягнеться густими хмарами, місцями падатиме дощ.
  • Друга половина місяця повинна бути досить туманними, особливо, в першій половині дня. Саме тому водіям варто бути дуже обережними.

 

Автор: Даша Драгоманова
Читайте також