Вінничанка Людмила Станіславенко представляла Україну на Форумі в Вашингтоні
11:15 10.11.2022
279

9 листопада 2022 року у Вашингтоні пройшла найбільша світова подія року - 2022 Global Leadership Awards. Щорічна церемонія пройшла в штаб-квартирі організації John F. Kennedy Center for the Performing Arts, що організована: Vital Voices Global Partnership (VVGP) та ДержДеп США. 

Про це повідомляє Голова Вищої Ради «Клубу Успішних Жінок», депутатка Вінницької обласної ради Людмили Станіславенко.

"Вкотре вшановували жінок-лідерів, які працюють у сферах прав людини, розширення економічних можливостей або політичних реформ у своїх рідних країнах"- зазначає Голова Вищої Ради «Клубу Успішних Жінок».

У Форумі прийняли участь делегація Міжнародного Клубу Успішних Жінок з України, Казахстану, Грузії, Азербайджана, Британії, що несуть життєву важливу місію. 

Під керівництвом Голови Вищої Ради «Клубу Успішних Жінок» Людмили Станіславенко, президентки «Міжнародного Клубу Успішних Жінок»WORLD WOMAN CLUB” Ольги Азарової  та Голови Вищої Ради «Всеукраїнського Клубу Успішних Жінок» ЖІНКИ УКРАЇНИ Ірини Плахтій запрошено представляти жіночу еліту Європи та Азії. 

Пані Людмила Станіславенко, разом з колежанками, зустрілась, познайомилась та підтримала світових жінок-лідерок, які роблять для світу визначні соціально-корисні речі. 

Значна частина заходу базована на підтримці України та українського незламного народу. 

Зустріч відбулась в розширеному форматі. На ній були присутні: засновниці світової премії Хілларі Клінтон та Мелан Вервір, а також Фумзіл Ван Дамм, Вальделіче Верон, Жіноча коаліція України, Моніка Сімпсон, Дівчата та жінки Ірану, Бьянко, Сара Ігл Харт, Кейт Джеймс, Мілк, Отим Ров, Діана Фон Фюрстенберг. 

Як розповідає сама пані Людмила, на захід вона обрала одним із елементів вбрання українську Хустку, що є українським оберегом та символом життя.

"В ході спілкування, поділилась актуальною інформацією з світовими лідерами про ситуацію в Україні, напрям своєї діяльності, заснування Свята «ДУХ». Заручиться підтримкою доброчинного Всесвітнього марафону «Хустка-оберіг» для ЗСУ» міжнародних партнерів"- повідомляє Людмили Станіславенко

Під час візиту Людмила Станіславенко обговорила пріоритетні для України, зокрема Вінницької області гуманітарні напрямки й соціальні проєкти, які впроваджує в життя та визначить потенційні можливості для співпраці. 

"Щиро дякую Хілларі Клінтон та Мелан Вервір за запрошення на премію GLOBAL LEADERSHIP AWARDS. Рівень жіночої сили сьогодні неймовірний, саме вона ініціює великі зміни у Світі. 

Для мене важливо, що ми можемо зібратися обговорити про виклики, що постають перед нами чи не щодня, а також послухати та підтримати одна одну. Часто саме через такі розмови й дискусії ми можемо віднаходити правильні шляхи для подолання викликів сьогодення, заручитись підтримкою",- зауважує пані Людмила

 

Автор: Павло Петрушко
Читайте також