Вінничанка Людмила Станіславенко зустрілася з видатною українкою сучасності Пані Послом України в США Оксаною Маркаровою
19:35 10.11.2022
271

У межах візиту до Вашингтону вінничанка, Голова Вищої Ради «Клубу Успішних Жінок», громадська діячка, волонтерка Людмила Станіславенко зустрілася з першою в історії Пані Посол України в США Оксаною Маркаровою.

Як розповідає сама пані Людмила, під час зустрічі заручились підтримкою і обговорили усі заявлені теми: війна в Україні, підтримка українського народу, українських жінок, протидія насильству, питання гендерної рівності, гуманітарні напрямки, соціальні проєкти, в тому числі і ті, про які писали вінничани в коментарях у соціальних мережах. 

"Сьогодні, вітали в Посольстві України в США делегацію членкинь клубу «Жінки України», національної частини Міжнародного Клубу Успішних Жінок World Woman Club та Vital Voices Chapter Ukraine, які прибули до Вашингтону на сьогоднішній Форум жінок-лідерок «2022 Global Leadership Awards»",- про це на своїй сторінці у соціальній мережі повідомила Пані Посол України в США Оксана Маркарова.         

Разом з Людмилою Станіславенко, Ольгою Азаровою, Iриною Плахтій та багатьма іншими лідерками обговорили найбільш актуальні питання взаємодії в умовах війни - співпрацю з гуманітарних питань, пошук додаткових можливостей для надання допомоги жінкам і дітям, постраждалим від війни, а також роль жіночого лідерства у сучасному світі.      

Людмила Станіславенко як засновниця чуттєвого та символічного Свята «ДУХ» подарувала  українську Хустку пані Оксані. Пані Посол України в США радісно прийняла розкішний подарунок, який зігріватиме її любов’ю на день «ДУХ» 7-го грудня!

Щиро дякую Оксані Маркаровій за підтримку і допомогу українцям, які у часи війни проживають у різних регіонах США, проходять лікування та реабілітацію, щоб після Перемоги повернутися на Батьківщину. Ваші слова «нам потрібна зброя і Перемога», - додають сил і впевненості! 

Віримо у нашу Перемогу і говоримо про це голосно та впевнено,- зауважує пані Людмила.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також