Вінницькі веслувальники відзначилися на чемпіонаті Європи з веслування на байдарках і каное
14:04 01.07.2024
261

З 27 по 30 червня у місті Братислава, Словаччина, проходив чемпіонат Європи з веслування на байдарках і каное серед юніорів та молоді до 23 років.

Як повідомила перша заступниця начальника Вінницької ОВА Наталя Заболотна, вінницькі веслувальники гідно представили область на цьому чемпіонаті.

«Найкращий результат показала вихованка Вінницької школи вищої спортивної майстерності Юліанна Путніна. Разом з напарницею з Івано-Франківська, Іриною Федорів, вони фінішували третіми у каное-двійці на дистанції 200 метрів.

Володимир Нараєвський, який змагався на дистанції 200 метрів у байдарці-одиночці, та Георгій Селезньов, який змагався у байдарці-четвірці на дистанції 500 метрів, увійшли у десятку найкращих», - написала Наталя Заболотна.

Вона також додала, що у двадцятку найкращих увійшов Євгеній Довгий, який змагався на дистанції 1000 метрів у байдарці-одиночці.

«На чемпіонаті Європи з веслування на байдарках і каное серед юніорів та молоді до 23 років наша збірна виборола 11 медалей: 5 золотих, 3 срібних, 3 бронзових, та посіла друге місце у медальному заліку, поступившись лише збірній Угорщини», - зазначила Наталя Заболотна. 

Автор: Павло Перушко
Читайте також