Лідер політичної партії "УДАР" - Віталій Кличко зустрівся з канцлером Австрії Карлом Нехаммером, який на знак солідарності і підтримки боротьби українського народу за свою державу і свободу, відвідав Київ.

Під час розмови мер Києва наголосив на необхідності посилення економічного тиску на Росію – більш суворих санкцій, припиненні економічних відносин з агресором. Зокрема, - нафтове, енергетичне ембарго на російські енергоносії.

"Отримані кошти Росія вкладає в зброю, в армію, у війну. Вкладає в знищення України і мирних українців. Які ще свідчення потрібні цивілізованому світу після звірств росіян у Бучі, Ірпені, Бородянці, Гостомелі?! Після того пекла, на яке орки перетворили Маріуполь? Після зруйнованих міст і сел, постійних обстрілів житлових кварталів. Це – геноцид українського народу, який цинічно і безжально чинить Росія. І це потрібно зупинити! Спільною позицією і зусиллями партнерів, допомогою Україні – військовою, економічною, політичною. Розраховує Україна, зокрема, і на підтримку партнерами її членства в ЄС", - зазначив Віталій Кличко. 

Video file
Автор: Даша Драгоманова
Читайте також