Волонтерський штаб «Українська команда» Вінниччини передав допомогу членам Вінницької обласної організації ветеранів
21:16 13.06.2023
261

Сьогодні Волонтерський штаб «Українська команда» Вінниччини знову потурбувався про членів Вінницької обласної організації ветеранів України.

Ми постійно працюємо задля того, щоб допомогти кожному, хто цього потребує є. З організацією ветеранів ми регулярно співпрацюємо, адже як ніхто інший розуміємо, що людям похилого віку надзвичайно важлива турбота та підтримка і словом і ділом, - розповідає голова Волонтерського штабу «Українська команда» Вінниччини Геннадій Ткачук.

Волонтери з їхніми юними прихильниками благодійних ініціатив, завдячуючи підтримці міжнародних партнерів # Doc4Ukraine, порадували наших ветеранів пакунками зі смаколиками і залюбки обмінялись позитивним настроєм та життєвими історіями.

Спілкування з нашими шанованими ветеранами дає нам неймовірну енергію і розуміння того, що ми рухаємось у правильному напрямку. Дивишся на цих людей, які в такому віці не втратили віру в життя, добро і співчуття та поряд з ними надихаємось й самі ще активніше працювати і допомагати", - зазначає Юлія Дьомкіна, голова виконавчого комітету Волонтерського штабу "Українська команда" Вінниччини.

 

 

Автор: Паввло Петрушко
Читайте також