Вранці до зачиненої російськими військовими будівлі філармонії у Маріуолі підʼїхало 3 автобуси у супроводі 5 камазів з військовими, — Петро Анрющенко
21:00 24.08.2022
324

Вранці до зачиненої російськими військовими будівлі філармонії у Маріуолі підʼїхало 3 автобуси у супроводі 5 камазів з військовими, — Петро Анрющенко.

В той самий час рашистські пабліки повідомили про мінування філармонії і знаходження щонайменше одного вибухового пристрою.

Це схоже на підготовку інформаційного простору до чергової провокації росіян за участі наших захисників.

За його даними, учора працівникам філармонії наказали не виходити на роботу, а вранці до будівлі підїхали три автобуси в супроводі пʼяти КамАЗів із військовими. Хто був у автобусі — невідомо, у той самий час підконтрольні окупаційній владі пабліки повідомили про мінування філармонії та виявлення там щонайменше одного вибухового пристрою.

Джерела Андрющенка вказують на можливу підготовку інформаційного простору до чергової провокації росіян за участі «азовців». «Фактичне мінування в умовах жорстких заходів безпеки в будівлі філармонії та поруч просто неможливо», — зазначає він.

Джерело

Читайте також