Задонать на «бандерпіч» для захисників, - оголошено про старт проєкту «Тепло на фронт»
11:00 30.08.2022
257

«Українська команда» оголосила про старт національного проєкту «Тепло на фронт». Збирають кошти на металеві печі для захисників, яким українські воїни же дали оригінальну назву – «бандерпіч». Про це повідомляється на сайті «Української команди».

«Волонтерський штаб «Українська команда» розпочинає національний проєкт «Тепло на фронт» зі збору коштів на металеві печі для захисників. В рамках проєкту планується до настання холодів забезпечити теплом 5000 українських воїнів, які вимушені тривалий час жити в польових умовах. Українські захисники вже дали власну назву таким похідним обігрівачам – бандерпіч», - йдеться у повідомленні.

Бандерпіч в холодну пору року - незамінна річ в окопах, наметах та бліндажах. Біля неї можна не лише зігрітися, а й приготувати їжу на ній, закип’ятити воду, висушити речі та взуття. Долучитися до проєкту можна за посиланням.

«Кожна твоя гривня - це ще трошки тепла для наших воїнів. Зігрій своїх, щоб вороги палали! Відволічись на хвилину від своїх справ, задонать на тепло для захисників. Зробимо нашим тепло, щоб ворогам було пекло!» - закликає «Українська команда».

Реквізити:

Монобанк

Приватбанк

UAPay

Video file
Автор: Богдана Валігура
Читайте також