Жахливий інцидент на Вінниччині: Чоловік підрізав поліцейського, викликаного батьками для приборкання їх агресивного сина
13:27 19.06.2023
336

Під час спеціальної поліцейської операції, яка відбулася 16 червня у Жданівській громаді Хмільницького району, бійці спецпідрозділу КОРД затримали 45-річного жителя місцевості. Зловмисник вчинив напад ножем на поліцейського, який відгукнувся на виклик щодо сімейного насильства.

За даними відділу комунікації поліції Вінницької області, повідомлення про випадок домашнього насильства, в якому заявниця та її чоловік стали жертвами свого сина, надійшло від 72-річної мешканки району.

На місце події прибули місцевий представник громади та група реагування патрульної поліції.

"Під час обробки повідомлення, син заявниці напав на поліцейського з кухонним ножем і завдав йому тілесних ушкоджень. Після цього злочинець зачинився у будинку, де перебували його батьки. Бійці спецпідрозділу КОРД затримали зловмисника", - йдеться в звіті.

Слідчі з Хмільницького районного відділу повідомили затриманому про підозру. Суд встановив для нього запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

За даною справою проводиться кримінальне розслідування за частиною 1 статті 348 Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання за посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця. Злочин карається позбавленням волі строком до 15 років або довічним ув'язненням.

Наразі триває слідство у цій справі.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також