Знайти роботу під час війни: в яких містах найбільше вакансій та кого шукають працедавці
12:30 20.04.2022
256

З початком повномасштабної війни в Україні, яку розв'язала РФ, деякі українці втратили роботу або вимушені шукати нові вакансії через евакуацію якомога далі від небезпеки та агресії окупантів. Проте знайти гідну роботу цілком можливо, - про це свідчать дані на порталі Work.ua.

В яких містах найбільше вакансій:

  • У Києві на сайті для пошуку роботи можна знайти майже 3 тисячі вакансій;
  • У Львові - понад 2 тисячі 100 вакансій;
  • У Дніпрі працедавці розмістили 824 пропозиції;
  • В Одесі нині 749 вакансій;
  • У Чернівцях та Івано-Франківську розміщено понад 400 вакансій для кожного міста.

В столиці потрібні менеджери з продажу, директори, фармацевти, бухгалтери, перекладачі, менеджери по роботі з клієнтами, продавці-консультанти, адміністратори, перукарі. Роботу у Києві нині можуть знайти також логісти, водії, дизайнери, SMM-менеджери, майстри з манікюру, маркетологи, офіс-менеджери, аналітики, медсестри.

Працедавці з міста Дніпро шукають менеджерів з продажу, водіїв, продавців-консультантів, директорів та бухгалтерів. Роботу можуть знайти також адміністратори, перекладачі, спеціалісти чатів, медсестри, фармацевти, технологи, логісти та механіки.  У місті також потрібні охоронці, касири, перукарі, швачки та інженери-проектувальники.

Працедавці шукають у Львові менеджерів з продажу, працівників у шоу-руми, продавців-консультантів, кухарів, директорів, водіїв, адміністраторів, бухгалтерів, менеджерів по роботі з клієнтами, офіціантів. Окрім цього потрібні касири, перекладачі, швачки, перукарі, логісти, аналітики, комплектувальники та медсестри.

В інших містах також шукають як продавців, так і майстрів з манікюру. Люди різних фахів можуть знайти роботу, головне - шукати. Працедавці пропонують різні вакансії та різні, проте гідні, зарплатні.

 

Автор: Даша Драгоманова
Читайте також