5 безглуздих міфів про секс, які дуже популярні в кіно
21:01 04.11.2021
1854

1. Дівчата залишаються у бюстгальтерах

У деяких фільмах героїня чомусь навідріз відмовляється знімати бюстгальтер під час усього процесу та навіть після. І зовсім незрозуміло, чому так відбувається: чи то через рекламу спідньої білизни, чи то це прийом, щоб фільм отримав рейтинг 12+.

Причому часто це виглядає так безглуздо, що навіть актори обурюються:

“У фільмах ви бачите, як двоє людей займаються сексом, а жінка при цьому в бюстгальтері. Я не думаю, що насправді хтось робить так. Секс у бюстгальтері — можливо, дуже рідко” Американська актриса Шейлін Вудлі.

2. Герої ніколи не використовують методи контрацепції 

Ніхто і ніколи не показує у фільмах, як герой не може з першого разу відкрити презерватив та інші незграбні моменти. Тому що це швидше доречно у комедії, аніж у романтичному фільмі.

Натомість актори накидаються один на одного в пориві пристрасті, начисто забуваючи не тільки про запобігання, а й навіть про те, щоб сходити в душ. Але не дай себе обдурити, це зроблено лише задля видовищності.

Шкода, що наслідки таких необачних дій у кіно не показують. Тому що в житті вони є і часом плачевні.

3. Сексуально роздягаються

У кадрі герої здатні витончено зняти з себе будь-яку частину гардеробу. Будь то жилет з кишенями, вовняні шкарпетки чи пояс із собачої вовни. Але на те воно і кіно, щоб будь-яка дія зробити максимально красивою.

Але в житті із цим часто виникають проблеми. І якщо дівчата зазвичай намагаються роздягнутися красиво, то у хлопців це виглядає максимально незграбно, як у військкоматі перед комісією, бо «Ми тут не заради стриптизу!».

4. Героїні завжди одягнені в спокусливі та дорогі комплекти

Якщо ти звик до того, що дівчата, як у фільмах, завжди будуть одягнені в шикарні дорогі комплекти білизни, то негайно відвикай. У житті незручні мережива часто змінюються простим, але зручним трикотажем. Та й ти теж, знаєш, не завжди перед нею в Calvin Klein хизуєшся. Тож будь реалістом!

5. Швидкі та одночасні оргазми

У фільмах оргазми настільки швидкі та одночасні, що після перегляду почуваєшся неповноцінним. Але не варто впадати у відчай, тому що всі швидкі та одночасні оргазми — симуляція. Блискуче зіграна, але симуляція.

Отже якщо ваші з дівчиною оргазми не синхронні, та й взагалі трудомісткі, то не варто засмучуватися.

 

Автор: Даша Драгоманова
Читайте також