Баканов про затримання Медведчука: Кайдани чекають на таких зрадників України
09:00 13.04.2022
311

Голова СБУ Іван Баканов подякував співробітникам СБУ за блискавичну та небезпечну спецоперацію із затримання Віктора Медведчука, -про це повідомляється у Телеграмі СБУ.

"Ти можеш бути проросійським політиком і роками працювати на державу-агресора. Ти можеш ховатися від правосуддя останнім часом. Можеш навіть одягнути українську військову форму для маскування... Але чи допоможе тобі це втекти від покарання? Аж ніяк! Кайдани чекають на тебе. І на таких же зрадників України, як ти!", - заявив Баканов.


Він наголосив, що проросійські запроданці та агенти спецслужб рф мають запам'ятати – "у ваших злочинів немає жодного строку давності. Та схованок, де б ми вас не знайшли!"

Він подякував співробітникам СБУ, зокрема контррозвідникам і слідчим, які, виконуючи доручення Президента України Володимира Зеленського, довели свій професіоналізм і провели цю блискавичну та небезпечну багаторівневу спецоперацію із затримання поки що народного депутата Медведчука.

"Жоден зрадник не уникне покарання і буде відповідати за Законом України. За всією строгістю, за всі злочини сьогодення, до яких призвели його особисті дії в тому числі», - зазначив Баканов, проте деталі проведення цієї спецоперації він так і не розкрив.

Як повідомлялось, 27 лютого стало відомо, що народний депутат Віктор Медведчук(фракція "Опозиційна платформа – За життя"), підозрюваний у державній зраді, втік з-під домашнього арешту.

Автор: Даша Драгоманова
Читайте також