Вінничани у Штутгарті презентували проєкти, які чекають інвесторів
Сьогодні, 11:28
271

Днями у Штутгарті відбулась Конференція Bau auf Ukraine «Комунальні послуги: Планування - Будівництво - Експлуатація». Участь в заході влязи вінничани. Зазначимо, що на конференцію крім Вінниці були запрошені делегації з Житомира та Чернівців.

Про це повідомлять у ВМР.

Участь в заходах такого масштабу дуже важлива для нашої громади, адже це додаткова можливість познайомитися з міжнародними партнерами, благодійними організаціями, які готові долучатися до відновлення нашої країни, яка зазнала втрат та руйнувань через війну, - пояснюють у пресслужбі міської ради.

Зазначимо, що вінницьку делегацію очолював заступник міського голови Ігор Откидач.

Він презентував проєкти, які знаходяться у фазі високої готовності до реалізації .

Мова йша про реновацію технічної інфраструктури - водопостачання та водовідведення.

Другий  великий інфраструктурний проєкт, який було представлено на заході, - це «Вінницька Миля».

Для делегацій з України організатори конференції передбачили зустрічі з десятьма провідними міжнародними компаніями, які сфокусовані на використанні новітніх технологічних рішень у сфері планування та реалізації інфраструктурних проєктів.

Довідково: Вінницька Миля передбачає комплексну реконструкцію проспекту Коцюбинського, який є важливою транспортною і громадською артерією міста Вінниця, головною віссю району Замостя. Реконструкція проспекту Коцюбинського є стратегічним проєктом Концепції інтегрованого розвитку Вінниці 2030.

 

Автор: Дарина Драгоманова
Читайте також