Вогонь пристрасті: як знайти кращі збуджуючі засоби для жінок
21:05 24.10.2021
264

Жінки збуджуються не так, як чоловіки. Адже у представників сильної статі сексуальне бажання може виникнути навіть просто при вигляді оголеної партнерки. А прекрасній статі, навпаки, потрібен час, щоб «дозріти». Тут і приходять на допомогу жіночі збудники.

Як відбувається жіноче збудження

Сексуальна енергія у жінок формується від вражень і отримуваних емоцій. Це зорові, слухові, тактильні відчуття, які надходять в центральну нервову систему і особливим чином порушують її. У відповідь на емоції виробляються гормони

І вже під дією гормонів розширюються кровоносні судини малого тазу і статевих органів, до них підливає кров, слизова зовнішніх статевих органів зволожується, збільшується кількість виділених ендорфінів, а також нейромедіаторів серотоніну і дофаміну, що викликають відчуття щастя і задоволення.

Таким чином, у жінки на першому місці стоять відчуття і емоції. Якщо вона повністю довіряє своєму партнерові, то може розслабитися і отримати задоволення. Якщо ж ні, то не допоможе навіть найефективніший жіночий збудник. Іноді порушення жіночої сексуальності пов'язано з явними і прихованими депресіями, і це вимагає звернення до психіатра або сексолога.


Види жіночих збудників

Всі жіночі збудники умовно можна розділити на наступні групи:

  • Антидепресанти із стимулюючим лібідо дією тріттіко (тразодон), Елонтріл (бупропіон).
  • Препарат для лікування зниженого лібідо у жінок Едді (флібансерин).
  • Гормональні засоби - призначаються тільки лікарем, якщо зниження лібідо пов'язано з гормональною недостатністю.
  • БАДи рослинного походження, що підсилюють жіноче лібідо.
  • Вітамінно-мінеральні комплекси - лікарські препарати і БАДи, що поліпшують функцію сексуально-репродуктивної системи жінки.

«Збуджуючі препарати для жінок будуються на принципі припливу крові, як і чоловічі, - говорить експерт Олена Молчанова, - Вони безпечні і не викликають звикання».

Якими засобами можна збудити жінку? В першу чергу, це стимулюючі і збуджуючі олії і креми. Дія цих препаратів будується на певному активному компоненті, що викликає приплив крові до інтимної зони. Найчастіше це L-аргінін - безпечна амінокислота. Кошти можуть бути як для клітора, так і для точки G.

Чи існує жіночий збудник, сумісний зі спиртним? Прийом антидепресантів, Едді і гормонів зі спиртним не сумісний, так як етанол пригнічує роботу центральної нервової системи (ЦНС) і перешкоджає активізації статевого збудження.

В інструкції до більшості БАДів їх сумісність з алкоголем не вказана. Зазвичай невелика кількість спиртного не надає значного впливу, але спеціальні дослідження не проводилися, і при сильному сп'янінні алкоголь також гальмує роботу ЦНС і знижує ефективність жіночих збудників. Так що краще не треба!

 

Автор: Валерія Драгоманова
Читайте також