На зйомках «Іржі» з Алеком Болдуіном порушувалася техніка безпеки, у знімальної команди були чвари
17:01 24.10.2021
309

За кілька годин до того, як актор Алек Болдуін випадково застрелив оператора під час зйомок вестерна «Іржа», кілька працівників покинули знімальний майданчик в знак протесту проти умов праці. Про це повідомляє газета Los Angeles Times.

За даними газети, оператори і їх помічники були не згодні з умовами - вони скаржилися на занадто довгий робочий день, довгий шлях до місця роботи (співробітники кожен день долали близько 80 кілометрів, щоб дістатися до роботи) і затримки з зарплатою.

Крім того, за інформацією джерел видання, на знімальному майданчику не дотримувалися стандартів безпеки, в тому числі по частині зброї - на минулих вихідних принаймні один оператор поскаржився на безпеку зброї на кіномайданчику. Також повідомляється, що ще до смертельного випадку дублер Алека Болдуїна випадково двічі вистрілив зі зброї, в якій, як йому сказали, немає патронів.

«Не було ніяких нарад з питань безпеки. Немає ніякої гарантії, що це не повториться знову. Вони хотіли тільки поспішати, поспішати, поспішати », - говорить один з працівників.

21 жовтня Болдуін в ході зйомок в Санта-Фе вистрілив з пістолета, який повинен був бути заряджений холостими патронами, але був заряджений однією бойовою кулею.

За даними Los Angeles Times, загибла Хатчинс була в числі працівників, які просили приділити увагу темі безпеки на знімальному майданчику.

«У мене немає слів, щоб передати мій шок і печаль з приводу трагічного нещасного випадку, який забрав життя Галини Хатчинс, дружини, матері і нашої вельмишановною колеги. Я співпрацюю з поліцейським розслідуванням, щоб з'ясувати, як сталася ця трагедія, і перебуваю на зв'язку з її чоловіком, пропонуючи свою підтримку йому і його родині », - прокоментував актор.

Автор: Анна Макарчук
Читайте також