Американець вкрав обручку своєї дівчини, щоб зробити пропозицію іншій
19:24 15.02.2021
254

48-річний Джозеф Девіс з США вкрав обручку у подруги, з якою зустрічався з 2015 року, і зробив з нею пропозицію іншій дівчині. Про це повідомляє поліція округу Волуша, штат Флорида.

До правоохоронців звернулися обидві дівчини. За словами першої, жительки міста Орандж-Сіті, її молодий чоловік представлявся їй Джо Брауном. Через фейсбук вона з'ясувала, що її коханий заручений з іншою жінкою. Більш того, на фото цієї незнайомки вона помітила обручку, один в один схоже на її власне від попереднього шлюбу.

Тоді вона заглянула в шкатулку і побачила, що її кільце, а також кілька інших коштовностей пропали. Загальна вартість вкрадених прикрас становить $ 6270 (459,9 тисячі рублів).

Відкинута американка розповіла про все нинішній дівчині Брауна, жительці міста Орландо, і та розлучилася з ним. Вона повернула потерпілій кілька коштовностей, які їй передарував невірний бойфренд. За словами жінки №2, чоловік представився їй Маркусом Брауном, з ним вона зустрічалася з 2016 року.

Друга потерпіла заявила, що коханий обікрав її після розриву відносин, забравши ноутбук і прикраси. Також з'ясувалося, що поки мешканки Орандж-Сіті не було вдома, чоловік приводив туди дівчину №2, говорив, що це його житло, і пропонував переїхати до нього. Коли наречена погодилася і зібрала речі, він передумав.

Поліція з'ясувала, що справжнє ім'я зловмисника - Джозеф Луї Девіс. З обома дівчатами він познайомився на сайті знайомств OKCupid. Кілька разів чоловік був судимий. Поліцейські розшукують його.

Автор: Єва Козаченко
Читайте також