Кличко: Київ отримав в якості благодійної допомоги від Брюсселя 3 тисячі бронежилетів невійськового призначення
17:19 27.08.2024
353

Київ отримав в якості благодійної допомоги від мерії міста-побратима Брюсселя та Брюссельської лікарні Сен-Пьєр 3 тисячі бронежилетів (невійськового призначення). Вони захищатимуть столичних медиків та працівників екстрених, комунальних служб під час ліквідації наслідків російських обстрілів. Про це мер столиці Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

«Сьогодні Київ отримав в якості благодійної допомоги від мерії нашого міста-побратима – Брюсселя та Брюссельської лікарні Сен-Пьєр 3 тисячі бронежилетів (невійськового призначення). Їх передали керівниця відділу економічних та міжнародних зв’язків мерії Брюсселя Марі-Франс Ботт та Надзвичайний і Повноважний Посол Бельгії в Україні Люк Якобс. Бронежилети захищатимуть столичних медиків та працівників екстрених, комунальних служб під час надання ними допомоги постраждалим від російських атак, під час ліквідації наслідків обстрілів», – зазначив Кличко.

Він подякував Брюсселю та його меру Філіпу Клозу, який постійно підтримує і допомагає Києву та Україні.

«Партнерство наших міст, що розпочалося з травня 2022 року, вже принесло багато користі. Брюссель допомагає в оснащенні київських медзакладів, стажуванні медиків. Передав за час повномасштабної війни нашому місту гуманітарну допомогу, обладнання, спецавто. Дякуємо за дружбу і реальну підтримку! Разом ми сильніші!» – наголосив Віталій Кличко.

 

 

Автор: Маргарита Грабова
Читайте також