Кличко вшанував памʼять захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України
19:16 29.08.2024
280

Мер Києва Віталій Кличко у День пам’яті захисників України поклав квіти до Стіни пам’ яті біля Михайлівського Золотоверхого собору та до Меморіалу полеглим киянам-захисникам – на перехресті вулиці Грушевського і Петрівської алеї. Про це Кличко написав у своєму Telegram-каналі.

«У День пам’яті захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України вшанував памʼять полеглих Героїв. Сьогодні люди несуть квіти на вулицю Трьохсвятительську – до Стіни Памʼяті воїнам, загиблим у російсько-українській війні (з 2014 року).  А також – до Меморіалу полеглим киянам-захисникам, який столиця відкрила 29 серпня 2021 року, у річницю Іловайської трагедії (на перехресті вулиці Грушевського та Петрівської алеї). Та на кладовища, де облаштовані алеї почесних поховань наших Героїв. Вічна памʼять та шана полеглим захисникам української держави!» – написав Віталій Кличко.

 

 

Автор: Іван Петрик
Читайте також