Повістки резервістам і військовозобов’язаним можуть вручати цілодобово – постанова Кабміну
18:27 20.05.2024
260

Представники ТЦК можуть вручати повістки резервістам та військовозобов’язаним цілодобово. Про це йдеться в постанові Кабміну від 16 травня 2024 року № 560.

Повістки резервістам та військовозобов’язаним можуть вручатися цілодобово за адресою місця проживання або зареєстрованого місця проживання, роботи, навчання, у громадських місцях, будинках та спорудах, місцях масового скупчення людей, територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки, на блок-постах, а також на пунктах пропуску через державний кордон України.

Повістки мають право вручати:
- Представники територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки — в межах адміністративної території, на яку поширюються повноваження відповідного центру.
- Представники структурних підрозділів районних, міських держадміністрацій (військових адміністрацій) — в межах адміністративної території, на яку поширюються їхні повноваження.
- Представники виконавчих органів сільських, селищних, міських рад — в адміністративних межах населених пунктів та територій, на які поширюються їхні повноваження.
- Представники підприємств, установ, організацій — на території підприємств та в місцях виконання працівниками робіт.
- Представники підрозділів розвідувальних органів, Центрального управління або регіональних органів СБУ (тільки резервістам та військовозобов’язаним, які перебувають на військовому обліку) — на всій території України.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також