Кличко передав 50 мікроавтобусів для бойових підрозділів Державної прикордонної служби
17:00 12.11.2022
255

Віталій Кличко передав прикордонникам ще 50 мікроавтобусів Volkswagen від іноземних партнерів. Про це повідомляє сайт Київської міської влади.

«Ці автомобілі отримають бойові підрозділи, що несуть службу з охорони державного кордону на півночі Київської області, а також на сході України. У липні цього року ми вже передавали нашим прикордонникам 35 аналогічних авто. Вони – оптимальні для виконання завдань, що стоять перед прикордонною службою», – сказав Віталій Кличко.

Мер Києва підкреслив, що чим краще оснащення військових, тим в більшій безпеці почувають себе кияни та всі українці. У свою чергу, голова ДПСУ Сергій Дейнеко зазначив, що автобуси дуже потрібні прикордонникам.

«Раніше ми вже отримали від столиці 35 таких автомобілів. Усі вони використовуються за призначенням – поїхали на державний кордон, в зону активних бойових дій. Сьогодні ми отримали техніку, яка буде використовуватися від Бердянська до Херсона, Донецька, Луганська, а також – на кордоні з рф і білоруссю. І суттєво підсилить нашу спроможність у захисті нашої держави», – заявив Дейнеко.

Нагадаємо, від початку широкомасштабної агресії росії Київ отримав від європейських партнерів та передав міським службам і військовим 32 пожежних авто, 85 мікроавтобусів для прикордонників, 38 карет швидкої допомоги та 41 пасажирський автобус. Також Віталій Кличко передав рятувальникам 1000 високотехнологічних захисних комбінезонів.

Автор: Даша Драгоманова
Читайте також