Знакова зустріч вінничанки Людмили Станіславенко в МВФ
16:00 12.11.2022
262

Днями громадська діячка, депутатка обласної Ради, волонтерка, Голова Вищої Ради «Клубу Успішних Жінок» Людмила Станіславенко під час візиту до Вашингтону разом з делегатками Міжнародного Клубу Успішних Жінок World Woman Club зустрілись з Виконавчим Директором МВФ Владиславом Рашкованом та його дружиною Вікторією Троцькою. 


Міжнародний валютний фонд - ключова світова структура, яка впливає на розвиток країн і чия підтримка надважлива для України. Сьогодні, розвиток та посилення обороноздатності України - це питання виживання і нашої Перемоги! 

Україна, з моменту повномасштабного вторгнення отримала 22,8 млрд дол. допомоги від МВФ, а до кінця цього року – 30 млрд дол, що є безпрецедентно і для самої України, і для інших країн світу.       

«Пан Владислав з командою однодумців формують глибоке розуміння світових політиків щодо України. Розуміння чому саме ми маємо бути центром впливу на Сході Європи, чому саме ми, українці, сьогодні можемо зупинити росію, щоб покінчити з терором Європєйських країн. Під час нашої зустрічі обговорили плани відбудови України після Перемоги та можливе майбутнє партнерство. Дякую і низько вклоняюсь пану Владиславу за значущу роль у всіх фінансових перемогах України! »,- написала у соціальних мережах Людмила Станіславенко.     


Для цієї зустрічі пані Станіславенко обрала костюм, який стилізувала чорною терновою українською Хустиною. Образ доповнила автентичними коралями.          

За традицією, дружині Виконавчого Директора МВФ Вікторії Троцькій п.Людмила подарувала українську Хустину.    

«Дякую пані Вікторії за підтримку «ДУХ» Дня Української Хустки!»,- підкреслила Голова Вищої Ради Міжнародного Клубу Успішних Жінок.


Нагадаємо, Людмила Станіславенко розпочала візит до Вашингтону 7 листопада. Представила жіночу еліту Європи та Азії на найбільшій світовій події року - 2022 Global Leadership Awards, зустрілася з Пані Посол України в США Оксаною Маркаровою. Крім того, з делегатками «КУЖ» зустрілися з президенткою, співзасновницею та генеральною директоркою Vital Voices Global Partnetship Аліз Нельсон та головою управління Vital Voices Global Partnetship Сузан Ен Девін.

Автор: Даша Драгоманова
Читайте також