Кличко провів нараду з головами районів столиці. Обговорили дані перевірки укриттів у місті
13:33 05.06.2023
329

Мер Києва Віталій Кличко зранку в понеділок провів нараду з головами районів столиці. Обговорили дані перевірки укриттів Києва комісією, куди увійшли представники ДСНС, поліції, райдержадміністрацій та служб міста. Про це Кличко повідомив своєму Telegram-каналі.

«Аналогічні дані (станом на ранок 5 червня перевірили понад 1600 укриттів) сьогодні зранку на нараді комісія надала міністру з питань стратегічних галузей промисловості Олександру Камишіну, який визначений від Уряду за перевірку укриттів, – зазначив мер столиці. – На нараді з головами районів я сьогодні, зокрема, акцентував на кількості проблемних укриттів у кожному районі окремо. І обговорили чому вони належно не облаштовані та як оперативно глави районів можуть усунути недоліки. Також голови РДА відзначили проблемність доступу до приміщень, що перебувають у приватній власності чи в оренді, але є приміщеннями подвійного призначення. Тобто такими, що мають пускати киян під час повітряної тривоги», – написав Віталій Кличко.

Мер Києва ще раз нагадав очільникам районів, що місто минулого та цього року виділило на РДА загалом 1,2 млрд грн на облаштування укриттів. І їм треба  терміново посилити роботу!

«Перевірка триває. Оперативно обробляємо й інформацію від людей- зворотній звʼязок через «Київ цифровий, щоб реагувати на звернення», – зауважив Віталій Кличко.

Автор: Анна Макарчук
Читайте також